ZINĀŠANAS, PIEREDZE UN KVALITĀTE JŪSU VESELĪBAI!
Liofilizācijas procesā ogas, augļi un dārzeņi saglabā savu krāsu, garšu un gandrīz 100% ogās esošās vērtīgās uzturvielas un vitamīnus. Papildus - produkts iegūst apbrīnojami gaisīgu un kraukšķīgu struktūru. Produktu ir ērti paķert līdzi, jo tas ir dehidrēts. Kā arī uzglabāšanas termiņš - ievērojami pagarināts. Liofilizētos produktus var izmantot kā ikdienas uzkodu, bērniem saldumu vietā.
Šis produkts vairs nav pieejams
Datums, kad prece būs pieejama:
Liofilizešana ir viena no modernām metodēm pārtikas dehidratēšanai zemā temperaturā. Šajā procesā - pilnībā sasaldēts produkts tiek pakļauts vakuuma apstakļiem, lai no tā sublimācijas veidā izvadītu ūdeni. Tādā veidā ledus pārveršas no cieta stavokļa gāzveida stāvokli, apejot ūdens fāzi, kas ir priekšrocība, lai saglabātu visas produkta vērtigas īpašibas un uzturvielas.
Svars | 100g |
Sīkdatnes mūsu interneta vietnē palīdz nodrošināt mūsu pakalpojumus. Izmantojot mūsu interneta vietni, jūs piekrītat izmantot mūsu sīkdatnes.